Anar
Mans envoltant un llum

Agenda d'activitats

L'ARBRE QUE PARLA DE MI


CICLE DE TALLERS
Descobreix-te, coneix-te, creix de la ma de les Constelacions Familiars i el Genograma
Descobreix-te, coneix-te, troba't, creix... i crea el llibre més important de la teva vida, a través d'un apassionant viatge per la teva familia, explorant, aprofondint, comprenent i reformulant la teva història personal i familiar. Prén consciència de quins han sigut els teus models relacionals, figures identificatòries,  formes de resoldre conflictes, patrons de conducta repetitius o disfuncionals, i molt més elements que poden haver contribuit a formar la persona que ets i en quina mesura això pot estar afectant o dificultant la teva vida i el teu creixement personal.

A QUI VA DIRIGIT:


A qui desitgi investigar l’origen de les seves dificultats individuals,  familiars, de parella, de salut, i fins i tot, de conflictes laborals.
A persones amb desitjos de fer una revisió de la seva història personal i familiar, realitzant un exercici d'autoconeixement a més de fer la seva pròpia constel·lació familiar.
A qui vulgui reconciliar els vincles familiars malmesos incloent a tots els presents i als absents.

ESTRUCTURA I METODOLOGIA:

En aquests tallers els continguts s'aniran desgranant al llarg de la sessio amb la finalitat de proporcionar una sèrie de coneixements que permetin als participants entendre diferents conceptes sistémics i el pes que tenen les dinàmiques de les relacions familiars en la nostra vida personal i en els nostres patrons de funcionament actuals. En el taller s’alternará una part teórica, una part práctica i una vivencial.

Part teòrica del curs: S’aniran donant petites explicacions relacionades amb les teories sitèmiques familiars
Part practica: s’elaborará el propi genograma analitzant la pròpia història i la de les relacions familiars
Part vivencial: Treball amb Constelacions Familiars, escultures familiars, psicodrama, moviment corporal, etc.

Cada participant tindrà la possibilitat de realitzar un treball personal sobre el seu sistema familiar i dur a terme la interpretació del seu propi genograma.