Anar
Mans agafant fang

cursos i tallers

TALLER DE CONSTEL·LACIONS FAMILIARS


[Fotolia 7126107 mitjana constel.lacions]
“No hi ha res que tingui mes influencia en els fills que la vida no viscuda del pare o de la mare” (Carl Jung)

Des de que naixem, pertanyem a un sistema familiar on existeixen profunds vincles i lleialtats entre els seus membres. Aquests vincles poden ser, tant una font de felicitat, com de malaurança o malaltia.

L’amor entre els membres d’una família pot fluir i reforçar-se quan es dona un lloc a cada membre i es respecta un ordre, l’ordre de l’amor. De vegades aquest ordre no és respectat per la consciència familiar i sovint ens trobem repetint dinàmiques, i amb dificultats per canviar-les.

Amb el treball amb Constel·lacions Familiars, el que fem és desplegar la xarxa familiar i mostrar les dinàmiques o implicacions que podrien haver originat el problema, i d’aquesta manera, trobar la imatge de solució que ajudarà a restablir els vincles malmesos i tornarem a retrobar el benesta perdut, tant a nivell individual com familiar


A qui va dirigit?

A totes aquelles persones que vulguin treballar amb temes problemàtics de la seva vida, com relacions conflictives, tant a nivell familiar, de parella o de relacions interpesonals, malalties, avortaments, dols, etc.
També per a qui mai hagi assistit a un taller de Constel·lacions Familiars i vulgui començar a prendre’n contacte.


Estructura del curs

La dinàmica serà vivencial acompanyat d’alguna explicació teòrica. És important, per qui vulgui treballar un tema, que s’informi amb antelació de fets significatius ocorreguts en la seva família, com per exemple: morts prematures o sobtades, avortaments, suïcidis, addicions, exclusions, abusos, violència, malalties, etc.

<<tornar a cursos i tallers