“Tenint en compte la gravetat d’un brot psicòtic, el meu estat era realment difícil de descriure amb paraules”

“Tenint en compte la gravetat d’un brot psicòtic, el meu estat era realment difícil de descriure amb paraules”

 

La vida em va portar a conèixer la Susagna, després de patir un brot psicòtic.

 

Anteriorment havia fet processos terapèutics conductuals però feia temps que els havia abandonat quan, com si fos de sobte, vaig necessitar-los de nou i amb més motiu que mai. Malgrat la meva experiència i la meva situació en el moment del brot, vaig decidir provar alguna teràpia diferent a les que coneixia fins aleshores, i a través del meu germà vaig conèixer la Susagna.

 

Tenint en compte la gravetat d’un brot psicòtic, quan vaig començar el meu estat era realment difícil de descriure amb paraules. Més enllà de tota la distorsió de la realitat que comporta la situació, em sentia desemperada, sola i abandonada. Totalment buida.

 

El procés que he seguit no ha sigut un camí només de roses, ha reresentat un aprenentatge brutal sobre mi mateixa i també un descobriment de les persones que m’envolten. M’he sentit incondicionalment acompanyada per la Susagna.

 

Ara, a punt de finalitzar-lo, sento que la meva vida ha canviat profundament, em coneixo millor i estic més connectada amb la meva essència. Sóc coherent amb el que sento, penso i faig. Em sento capaç, acompanyada i recolzada en el meu camí cap a la felicitat. Tinc una vida més segura i còmode, amb més sentit.

 

Gràcies de tot cor Susagna.

N.P (Girona) 16 d'Octubre de 2018

Bookmark the permalink.

Comments are closed