“Ara em sento una persona més capaç i tinc moltes il.lusions i projectes de vida”

“Ara em sento una persona més capaç i tinc moltes il.lusions i projectes de vida”

Un familiar em va informar que a “Anar” podria trobar un tipus de teràpia diferent a d’altres que havia provat i no m’havien funcionat i ho vaig voler provar perqué no estava bé amb mi mateix peró tampoc sabia massa ben be per qué.
La vivencia del procés va ser molt positiva. Poc a poc vaig anar notant com m’anava alliberant del munt de càrregues i dubtes que m’havia anat posant a mi mateix al llarg del temps.
Després d’haver finalitzat el procés,  em coneixo molt més, no m’espanta saber qui sóc. Tolero bastant millor els fracassos. Podria dir que em sento més lliure, i orgullós de mi mateix per haver sapigut afrontar les meves pors i inquietuds i avui poder veure la vida d’una manera molt més senzilla. Ara em sento una persona més capaç i tinc moltes il.lusions i projectes de vida per anar compartint dia a dia al costat de la gent a qui més estimo.
Vull donar les gràcies a la Susagna per ajudar-me a descobrir qui sóc. Em vaig sentir molt còmode en tot moment durant el procés.

J.P. 4 de Gener de 2017

Bookmark the permalink.