Sobre mí

El meu nom és Susagna Puig. Sóc Terapeuta Gestalt, especialitzada en gestió i tractament de simptomatologies de base emocional, com poden ser quadres d’ansietat, estrés o malestar inespecífic.

Atenció i acompanyament en moments de canvis o processos vitals (dols, separacions, crisis personals, de parella…)

Eines i recursos per al desenvolupament de la persona: millora de l’autoestima, dificultats en les relacions, dependencia emocional, processos d’autoconeixement…

Em considero una privilegiada de poder realitzar una feina que m’apassiona, la desenvolupo amb respecte, seriositat, responsabilitat, afecte i entrega. M’agrada especialment tenir cura de les persones i buscar la manera que se sentin còmodes, acompanyades, recollides i contingudes durant el seu procés, encara que a moments també pugui resultar confrontativa, provocadora o incisiva quan considero que pot ser d’ajuda.

Les meves eines professionals, a part de la Teràpia Gestalt que és la base de treball, provenen de diverses disciplines en les quals m’he format i segueixo formant-me. Aquestes són les que em donen els coneixements, els recursos i la tècnica.

Una altra eina indispensable és haver començat,  ja fa bastant temps,  una etapa intensa i rica d’autoconeixement i transformació personal, passant per  diversos i profunds processos terapèutics.  I és des d’aquí, des de la meva pròpia experiència vital, des d’on puc acompanyar amb un profund respecte cap a l’altra persona, des d’haver travessat les meves pròpies crisis i vist els meus propis fantasmes, des d’haver-me enfrontat a les meves llums i ombres i de conèixer les dreceres, les argúcies, els enganys i els paranys del meu propi món emocional.

Gràcies a tot l’esmentat, a les persones que he acompanyat i al bagatge i experiència adquirits amb el temps, s’han anat manifestant, construint i consolidant les eines que jo considero més valuoses i essencials perquè l’atenció resulti completa i efectiva: el respecte, la presència, l’escolta, l’observació, la curiositat, la creativitat, la intuïció, l’empatia, la tendresa, l’humor, la fermesa, la contundència… Ah!, i la memòria… tinc molta memòria!

Trobar la congruència i l’equilibri entre com sóc i com exerceixo la meva feina, és el que més m’ha ajudat a donar-li forma, garantir-la, crear el meu propi estil, i sentir-me còmode, coherent i honesta amb el que faig.

Si creus que et puc ajudar, pots sol·licitar de manera confidencial i sense cap compromís qualsevol informació addicional que necessitis

Comments are closed