Sobre mí

El meu nom és Susagna Puig, sóc Terapeuta Gestalt i especialista  en gestió emocional, acompanyament i atenció en crisis personals, canvis vitals, i processos d’autoconeixement, millora de l’autoestima i creixement personal.

Em considero una privilegiada de poder realitzar una feina que m’apassiona, la desenvolupo amb respecte, seriositat, afecte i entrega. M’agrada especialment cuidar i buscar la manera que les persones se sentin còmodes, acompanyades i recollides durant el seu procés, encara que de vegades també pugui resultar confrontativa, provocadora o incisiva quan considero que pot ser d’ajuda.

Les meves eines professionals, a part de la Teràpia Gestalt que és la base, provenen de diverses disciplines en les quals m’he format, segueixo formant-me. Aquestes són les que em donen els coneixements, els recursos i la tècnica.

Una altra eina indispensable de treball és haver començat,  ja fa bastant temps,  una etapa intensa i rica, d’autoconeixement i transformació, passant per  diversos i profunds procesos terapèutics.  I és des d’aquí, des de la meva pròpia experiència vital, des d’on puc acompanyar amb un profund respecte cap a l’altra persona, des d’haver travessat les meves pròpies crisis i els meus propis fantasmes, des d’haver-me enfrontat a les meves llums i ombres i de conèixer les dreceres, les argúcies, els enganys i els paranys del meu propi món emocional.

Gràcies a tot lo esmentat, a les persones que he acompanyat i al bagatge i experiència adquirits amb el temps, s’han anat manifestant, construint i consolidant les eines que jo considero més valuoses i essencials perquè l’atenció resulti completa: el respecte, la presència, l’escolta, l’observació, la curiositat, la creativitat, la intuïció, l’empatia, la tendresa, l’humor, la fermesa, la contundència… Ah!, i la memòria… Puc dir que tinc molta memòria!

Trobar la congruència i l’equilibri entre com sóc i com exerceixo la meva feina, és el que més m’ha ajudat a donar-li forma, garantir-la, crear el meu propi estil, i sentir-me còmode, coherent i honesta amb el que faig.

Si creus que et puc ajudar, pots sol·licitar de manera confidencial i sense cap compromís qualsevol informació addicional que necessitis

Comments are closed