Atenció individual

De vegades, en el llarg de la nostra existència, passem per moments vitals en què podem sentir un profund malestar anímic, o bé passem per situacions vitals que provoquen malestar, que volem resoldre i no sabem massa com fer-ho,  per no tenir les eines necessàries. Relacions conflictives, dols, pors, crisis personals ens poden fer patir sensació de pèrdua o bloqueig amb sense ànims ni recursos per tirar endavant.

Hi ha ocasions en què això es fa difícil de resoldre o no és possible de forma individual, i recórrer a un acompanyament professional és molt recomanable, fins i tot indispensable. Pot ser necessària només una petita orientació per reenquadrar-nos, saber quin camí agafar, o com actuar en una determinada situació de la nostra vida, encara que també, existeixen moments en què necessitem una mica més que un simple acompanyament; necessitem una intervenció més profunda.

Com ho farem?

En primer lloc tindrem una primera entrevista, per conèixer-nos, saber quin és el motiu pel qual has decidit demanar ajuda.

A continuació explorarem quins sons els aspectes de la teva vida que vols canviar i quins són els que vols que continuïn com fins ara, valorarem si et sents còmode amb mi i si creus que podem establir una bona relació terapèutica, ja que aquests són factors primordials que contribueixen en l’èxit de la teràpia i seguidament, decidirem conjuntament si podem iniciar un procés o no.

A partir d’aquí, si el tirem endavant, definirem clarament la teva demanda i fixarem uns primers objectius de treball, els quals pot ser que vagin variant a mesura que el procés va avançant, pactarem el nombre de sessions inicials que farem i la freqüència. Les sessions tenen una durada de 60 minuts.

Habitualment jo recomano que al principi ens veiem un cop a la setmana, ja que aquesta modalitat ajuda a arrencar amb més força, que es generi més fàcilment un vincle terapèutic i que es notin els canvis de forma més ràpida. Un cop finalitzades les sessions pactades farem una revisi, avaluant els objectius, la conveniència de continuar, variar la freqüència de les sessions o bé finalitzar el procés. Quan decidim finalitzar-lo, sempre acabarem amb una sessió de tancament.

La meva tendència és contribuir a no allargar innecessàriament el procés terapèutic i a no permetre que generi dependència, ja que un dels objectius bàsics de la teràpia és arribar a funcionar de forma autònoma i independent al més aviat possible.

Aquesta atenció individual pot consistir en una sessió puntual, per resoldre algun tema concret, o en diverses sessions de continuïtat amb freqüència setmanal o quinzenal fins que la persona hagi arribat als seus objectius, se senti millor i torni a recobrar la seva estabilitat emocional i personal.

T’ofereixo una atenció especialitzada i personalitzada, entre d’altres en:

  • Estats d’ansietat, estrès, angoixa.
  • Tristesa, apatia o desgana
  • Relacions de dependencia emocional
  • Por, timidesa, inseguretat, baixa autoestima.
  • Enfado, ràbia, agresivitat
  • Processos de dol: separació, mort d’un ésser estimat, canvis vitals…
  • Problemes laborals
  • Crisis vitals i insatisfacció personal.
  • Problemes amb la parella, família
  • Processos d’autoconeixement, millora de l’autoestima i creixement personal

Consulta a Barcelona (Guinardó) i Girona (Vista Alegre)

Si vols demanar hora o saber alguna cosa més, pots trucar sense cap compromís, enviar whatsapp al 607.88.06.13 o bé contactar per mail a anar@anar.cat

 

“Solament et demano que entris a la meva casa amb respecte. Per servir-te no necessito la teva devoció, sinó la teva sinceritat. Ni les teves creences, sinó la teva set de coneixement. Entra amb els teus vicis, les teves pors i els teus odis, des dels més grans fins als més petits. Puc ajudar-te a dissoldre’ls. Pots mirar-me i estimar-me com a femella, com a mare, com a filla, com a germana, com a amiga. Però mai em miris com a una autoritat per sobre de tu mateix. Si la devoció a un déu qualsevol és major que la que tens cap al Déu que hi ha Dins de Tu, els ofens a tots dos i ofens a l’UN”

Traducció del text escrit en or en la porta del temple de Sekmeth – Temple de Karnak

Comments are closed