Atenció de parella

La vida és una successió de canvis constants. Moltes vegades aquests canvis ocorren sense fer ajustaments en la forma de relacionar-se com a parella. Llavors, un dia les diferències i les insatisfaccions ja no poden amagar-se, i afloren intensament, fins al punt de no ser capaces de trobar-nos l’un amb l’altre.

Tota crisi és senyal clar d’un desajust que exigeix transformacions, però també part de l’evolució de la parella i un missatge que pot estar anunciant el començament d’una nova etapa, d’una nova oportunitat per relacionar-se i desenvolupar-se, mirant-se i rescatant tot el necessari per restablir la intimitat, la creativitat, o la comunicació.

Pot ser també una invitació a dir-se el no dit, a superar el desfasament que el temps ha provocat i a posar l’esforç per buscar nous punts de trobada per continuar creixent junts.

Us ofereixo acompanyament en:

  • Aprofundir o millorar la vostra relació de parella.
  • Resoldre situacions d’estancament o de conflicte.
  • Replantejaments de la relació, crisis, apatia, manca d’interès, infidelitats, etc.
  • Problemes de comunicació.
  • Aprendre a gestionar canvis vitals: fills, atur, temes familiars, pèrdues…
  • Processos de separació de forma saludable.

Com ho faig?

La primera sessió és per conèixer-nos, saber quina és la vostra demanda, explicar-vos que faig, com ho faig, resoldre els vostres dubtes i decidir conjuntament si podem iniciar un procés plegats, o no.

A partir d’aquí, pactarem els objectius i el nombre de sessions inicials que farem i ens veurem les 2 o 3 primeres sessions un cop a la setmana, després cada 15 dies. Paral·lelament, i durant el procés, pot ser necessari o recomanable fer algunes sessions individuals per treballar assumptes propis per separat, però això es va proposant a mesura que avança el procés.

Un cop finalitzades les sessions pactades farem una revisió, avaluant els objectius i el procés, i pactarem la conveniència de continuar o bé finalitzar-lo.

També pot passar que en menys sessions arribem als objectius i que no sigui necessari fer les inicialment pactades.

En ambdós casos, el procés s’acaba amb una sessió de tancament.

Les sessions tenen una durada de 90 minuts.

Consulta a Barcelona (Guinardó) i Girona (Vista Alegre)

Si vols demanar hora o saber alguna cosa més, pots trucar al 607.88.06.13 o al 93.351.43.31, o bé contactar per mail a anar@anar.cat

Demana informació dels bons de descompte.

 

Comments are closed