Vull fer alguna cosa per sentir-me millor i ara es el moment

Perquè tots i totes sabem, que encara que potser amb una bossa plena de projectes i intencions, després de l’estiu de vegades costa arrencar. Perquè arriba el temps de tardor i amb ell un canvi d’estació, de dies més curts, de fred, d’invitació al recolliment i la reflexió…del…“uff quina mandra”...

Perquè paral·lelament, també s’obre una porta a l’inici d’una nova etapa que convida a la renovació i transformació personal, a la presa de decisions… al començament de nous projectes…al “ara és el moment”.

I també perquè vivim la realitat, i sabem que les despeses de vacances no han sigut poques, que les escoles comencen… i que tot requereix anar-se posant al seu lloc gradualment.

I és amb l’ànim de col·laborar en aquest trànsit, de facilitar-te aquest nou tram del camí que estàs iniciant, de fer-lo mes assequible i més lleuger, que he pensat que si dins dels teus projectes hi ha el de “Vull fer alguna cosa per sentir-me millor i ara es el moment”,  doncs potser et podria interessar aixo:

Inicia el teu procés terapèutic abans del 20 Octubre i t’estalviaras un 5% en els bonus de 4 ó 6 sessions.

Si vols, pots imprimir el bonus

Si t’animes a entrar en acció,  no dubtis en contactar amb mi, estic a la teva disposició per qualsevol informació addicional que necessitis.

Que tinguis un bon inici de temporada!!

 

 

 

Comments are closed