Constel·lacions familiars en sessió individual

constel·lacio famiiarLes Constel·lacions Familiars en sessió individual tenen com a avantatge el fet de poder aprofundir en el tema que vol treballar la persona, en un context íntim i totalment personalitzat.

Una Constel·lació Familiar en un context individual pot ser tan efectiva com una realitzada en el si d’un grup. La diferència bàsica resideix que una constel·lació familiar grupal es fa amb altres persones (representants), i una individual es fa ajudant-nos amb elements, com poden ser coixins, fulles de paper, figures, ninots o feltres al terra que permeten representar la situació plantejada, de la mateixa manera que en les de grup.

Són recomanables per a persones que no desitgen exposar el seu tema enfront d’altres persones, o que no tenen una demanda clara a constel·lar, o tenen la necessitat d’aprofundir en alguna cosa en concret i necessiten un acompanyament més personalitzat.

En les Constel·lacions Familiars en consulta individual es pot treballar de diferents maneres, ja sigui amb

Una sessió individual acostuma a durar unes dues hores, però aquesta durada pot variar depenent del tema que es plantegi.

Bookmark the permalink.