Anar
Mans encreuades

Reflexions


"El que es, és i el canvi es produeix quan un accepta el que és, no quan vol canviar-ho


"Es necessita serenitat per acceptar les coses que no podem canviar, valor per canviar les que sí podem i saviesa per establir la diferència entre ambdues"
(Marco Aurelio)


"No es pot trobar pau evitant la vida"
(Michael Cunningham)


"Totes les coses en la nostra vida tenen un sentit; tots el finals son també inicis. El que passa es que en el seu moment no ho sabem"
(M. Albom)


"El passat ha fugit, el que esperes está absent, però el present es teu"
(Provervi árab)


"Tant he viscut sense haver viscut! Tant he pensat sense haver pensat! Pesen sobre mi mons de violències parades, d'aventures tingudes sense moviment. Estic fart del que mai he tingut ni tindré, tediós de déus per existir. Porto amb mi les ferides de totes les batalles que he evitat. El meu cos muscular està mòlt de l'esforç que no he pensat a fer."
(Fernando Pessoa)
 

“Sigues com tu ets, de manera que puguis veure qui ets i com ets. Deixa per uns moments el que has de fer i descobreix el que realment fas. Arrisca una mica si pots. Sent els teus propis sentiments. Digues les teves pròpies paraules. Pensa els teus propis pensaments. Sigues el teu propi ésser. Descobreix. Deixa que el pla per a tu sorgeixi dins de tu.”
(
Fritz Perls)

 
"He après que els amors, poden arribar per sorpresa o acabar en una nit. Que grans amics poden arribar a convertir-se en grans desconeguts, i per contra, un desconegut pot tornar-se algú inseparable. Que el "mai més ",  mai es compleix i que el "per sempre",  sempre acaba.  Que el que vol, ho pot, ho segueix, ho assoleix i ho aconsegueix. Que el que arrisca no perd res, i el que no arrisca, no guanya. Que si vols veure una persona, busca-la, demà serà tardQue sentir dolor és inevitable, però patir és opcional. He après també que no serveix de res, seguir negant l'evidència. I sobretot he après que cal seguir aprenent.
(Autor Desconegut)


"Realitat és allò que prenem per cert. El que prenem per cert és allò en què creiem. Les nostres creences es basen en les nostres percepcions. El que percebem depèn del que tractem de veure. El que tractem de veure depèn del que pensem. El que pensem depèn del que percebem. El que percebem depèn del que creiem. El que creiem determina, a la vegada, el que prenem per veritat. I el que prenem per veritat és la nostra realitat "(Gary Zukav)


"He estat un home afortunat. A la vida res m'ha estat fàcil "
(Sigmund Freud)


"El passat no es pot canviar; només es canvia la interpretació i la manera que tenim de veure-ho, i fins i tot això es modifica amb el pas del temps "
(Milton Erickson)


"Ens van fer creure que cada un de nosaltres és la meitat d'una taronja, i que la vida només sentit quan trobem l'altra meitat. No ens van explicar que ja naixem sencers, que ningú en la nostra vida mereix carregar a l'esquena, la responsabilitat de completar el que ens falta."
(
John Lennon)