Anar
Mans agafant fang

atenció de parella

"...Perqué, així com l'amor us dóna la glòria,  així us crucifica.
Així com us dóna abundància,  així us poda.
Aixi com es remunta al més alt i acaricia les vostres branques
 més febles, que s'estremeixen sota el sol, 
 així caurà fins a les vostres arrels
i les sacsejarà en una abraçada amb la terra."
(Khalil Gibran)

La vida és una successió de canvis constants. Moltes vegades aquests canvis ocorren sense fer ajustaments en la forma de relacionar-se com a parella. Llavors, un dia les diferències i les insatisfaccions ja no poden amagar-se, i afloren intensament, fins al punt de no ser capaces de trobar-nos l'un amb l'altre.

Tota crisi és senyal clar d'un desajust que exigeix transformacions, però també part de l'evolució de la parella i un missatge que pot estar anunciant el començament d'una nova etapa, d'una nova oportunitat per relacionar-se i desenvolupar-se, mirant-se i rescatant tot el necessari per restablir la intimitat, la creativitat, o la comunicació perdudes.

Pot ser també una invitació a dir-se el no dit, a superar el desfasament que el temps ha provocat i a posar l'esforç per buscar nous punts de trobada per continuar creixent junts.  

Des d'ANAR, dins d'un un espai còmode, tranquil i acollidor podreu trobar, un acompanyament des de la llibertat, la confiança i el respecte, oferint-vos una oportunitat, tan per aprofundir o millorar la vostra relació de parella, com per gestionar situacions d'estancament o de conflicte (separacions, replantejaments de la relació, crisis, etc.)

Com ho fem?

La primera sessió es per conèixer-nos, saber quina és la vostra demanda, explicar-vos que fem i com ho fem i decidir conjuntament si podem iniciar un procés plegats, o no.

A partir d'aqui, pactarem el nombre de sessions que farem que sol ser de 8-10, i ens veurem les primeres sessions un cop a la setmana, despres cada 15 dies. Paral·lelament, i durant el procés, pot ser necessari o recomenable fer algunes sessions individuals per treballar assumptes propis per separat.

Un cop finalitzades les sessions pactades farem una revisió, avaluant els objectius i el procés, i pactarem la conveniència de continuar o bé finalitzar-lo.

També pot passar que en menys sessions arribem als objectius i que no sigui necessari fer les inicialment pactades.

En amdós casos, el procés s'acaba amb una sessió de tancament.

Consulta a Barcelona (Guinardó) i  Girona (Vista Alegre)

Si vols demanar hora o saber alguna cosa més, pots trucar al 607.88.06.13 o al 93.351.43.31, o bé contactar per mail a anar@anar.cat