Anar
Mans agafant fang

atenció individual

"El que ofega algú no és caure al riu, sinó   
mantenir-se submergit en ell."   

(Paulo Coelho)   

De vegades, en el llarg de la nostra existència, ens trobem submergits en moments en els que ens sentim envaïts per un profund malestar, o be desbordats per situacions que ens provoquen estats anímics que no sabem massa be com gestionar.

Sovint, relacions conflictives, processos de dol, pors, dificultats per trobar quin es el camí en la nostra vida o moments de crisis personals, ens fan sentir perduts o bloquejats i sense ànims ni recursos per tirar endavant.

ANAR t’ofereix un espai còmode, íntim, tranquil i acollidor on podràs trobar, un acompanyament en el teu procés de desenvolupament personal, des de la llibertat, la confiança i el respecte.

Com ho fem?

En primer lloc t'oferim una entrevista informativa de 30 minuts, per conèixer-nos, saber quina és la teva demanda i decidir conjuntament si podem iniciar un procés plegats, o no.

A continuació explorarem quins sons els aspectes de la teva vida que vols canviar i quins son els que vols que continuin com fins ara. També definirem clarament la teva demanda i fixarem uns primers objectius de treball, els quals pot ser que vagin variant a mesura que el proces va avançant.

A partir d'aqui, pactarem el nombre de sessions que farem i ens veurem inicialment un cop a la setmana. Excepcionalment ens podem veure cada 15 dies, encara que amb aquesta modalitat el procés serà més lent i no es notarán els canvis d'una forma tan immmediata.

Un cop finalitzades les sessions pactades farem una revisió, avaluant els objectius i el procés, i pactarem la conveniència de continuar o bé finalitzar-lo.

També pot passar que en menys sessions arribem als objectius i que no sigui necessari fer les inicialment pactades.

En amdós casos, el procés s'acaba amb una sessió de tancament.

Consulta a Barcelona (Guinardó) i  Girona (Vista Alegre)

Si vols demanar hora o saber alguna cosa més, pots trucar al 607.88.06.13 o al 93.351.43.31, o bé contactar per mail a anar@anar.cat

Demana informació dels bonus amb descompte