Anar
Mà amb una papallona

Qui soc

Em dic Susagna Puig, estic al front d’ANAR, Desenvolupament Humà.

Soc una apassionada de la meva feina,  la desenvolupo amb tot el respecte, afecte i entrega que soc capaç, i segurament puc ajudar-te.

Vaig treballar durant bastants anys a l’empresa privada, i va ser, per sobre de tot, una experiència vital molt enriquidora. Però ja feia temps que sentía que dins meu es movíen unes altres inquietuds  que allà no podia desenvolupar, i va anar prenent forma la necessitat de donar un tomb a la meva vida i d'iniciar una nova etapa.

Una etapa intensa i rica, d'aprenentatge, autoconeixement i transformació,  amb hores i hores de formacions rebudes, sent pacient de procesos terapèutics profunds, enfrontant-me amb mi,   amb les meves llums, les ombres, les miséries, les grandeses, caminant per diverses etapes i experiències vitals més i menys plaents...I despres de tot aixo...en la acltualitat, encara segueixo aprenent...

Passar per aquesta experiencia, es el que m'ha portat a ser el que soc actualment, el que m'ha ajudat a donar-me forma a mi mateixa, donar-li a la meva feina i poguer acompanyar a les persones en la de vegades dicifil recerca del benestar.

Ara, en la actualitat, ja fa anys que em dedico a la relació d’ajuda des de la meva consulta privada a Barcelona i Girona. Paral·lelament he anat impartint diversos cursos i tallers.